Зумман про причетність австрійців до допінг-скандалу: Яка нісенітниця!

Зумман про причетність австрійців до допінг-скандалу: Яка нісенітниця!
АР

"З вечора суботи знаходимося в Південній Кореї. Політ був неважким, і після деяких адміністративних проблем розташувалися в готелі. Потім я спав 13 годин! Дві останні ночі не обійшлися без труднощів - о другій годині ночі ніхто не спав і не вставав раніше 11 ранку. Сподіваюся, що найближчим часом все стабілізується", - сказав Зумман. 

Лідер австрійської збірної розповів, що снігу в  Кореї мало: "Температура весняна, сподіваюся, що сніг не розтане вкінці. Схили дуже швидкі, вкриті льодом і в деяких місцях небезпечні. Тут потрібна лижна майстерність".

Крістоф Зумман прокоментував чутки про причетність австрійців до допінг-скандалу: "Знову перед стартом великого турніру з'явилися негативні чутки. Те саме було і минулого року. Французька газета L’Equipe повідомила, що є ще декілька випадків позитивних допінг-проб, у тому числі й у австрійців". 

"Не смішіть мене! Яка нісенітниця! Позитивні проби, узяті на етапі Кубка світу в Остерсунді? Кумедно. У Швеції жоден австрієць не здавав допінг-тести. Свобода преси зайшла так далеко, що можна писати, про що завгодно", - сказав австрійський біатлоніст.

"Хай автор цих слів зателефонує мені. Упевнений, що до цього не причетний жоден австрієць. Здається, що ви завжди потрапляєте під підозру, якщо успішні? Так було і буде. Ми сконцентровані на перегонах і не дозволимо відволікати себе подібними чутками", - наводить слова Зуммана Вiathlon2b. 

Раніше австрійська федерація лижного спорту (OESV) заявляла про намір ужити правових заходів відносно французької спортивної газети LEquipe, що поширила інформацію про причетність австрійських біатлоністів до допінгового скандалу.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK