Віталій Кличко відповів на запитання читачів uaSport.net і Кореспондент.net

Віталій Кличко відповів на запитання читачів uaSport.net і Кореспондент.net
Корреспондент

- Ваша політична сила залишилася єдиною в Києві, яка ще готова відстоювати інтереси киян. На жаль, космонавти правлять Києвом, і Партія регіонів і БЮТ вже давно не є опозицією, яка могла б захищати інтереси людей. <.> Які Ваші позиції з приводу останніх рішень Київради? Що можна зробити, щоб припинити це беззаконня?  

Володимир Терехов, Київ 

- Вже зараз ми бачимо, хто і навіщо прийшов до Київради, і чого варті всі обіцянки вказаних Вами політичних сил. Черновецький – це дитя потурання виконавчої і судової влади України. Через ті колосальні порушення, яких допустила ця людина, у будь-якій правовій державі він був би не тільки не при владі, а у відповідних місцях – повною мірою поніс би всю відповідальність. Натомість ми бачимо популістські шоу, розповіді про улюблених бабусь. <.> Упевнений – щоб викоренити це беззаконня на місцевому рівні, нам потрібні реальні реформи у самій державі. 

- Коли відбудеться Ваш бій з Леонідом Черновецьким?  

Ангеловський А. У., Запоріжжя. 

- Наш бій почався давно. І якби йшлося про спортивне змагання, де правила ясні, і за їх невиконання – програш, то перемога була б давно у мене. На жаль, у політиці ці чесні правила не діють. Тут потрібно завдавати ударів твердою позицією, згуртованою командою, правильними рішеннями на користь киян. Не обіцянками нагодувати ікрою з ананасами, а потім безкоштовно поховати, а конкретними діями.  

Притягнути мера до відповідальності за незаконні дії та рішення зобов'язані правоохоронні органи, для цього у них є достатньо підстав. Перш за все – це звернення депутатів Блоку Кличка, які постатейно розписують всі незаконні дії команди мера. Поки ми отримуємо одні відписки або спостерігаємо мовчання. <.>.

- Якби Ви були президентом України, як би побудували політику країни? Здається, український Президент довів країну до дефолту.  

Андрій Омельченко, Київ 

- Слово "дефолт", на щастя, поки до нашої країни не застосовано. Зараз потрібно бути обережними з подібного роду заявами. Узагалі, криза, я гадаю, це час переоцінки цінностей, час не хаотичних розрізнених позицій, а згуртованості всього народу. Неважливо, хто чи що нас об'єднає – важливо, щоб ми залишалися єдиними і не шукали ворогів і винних.  

Упевнений, що нам не потрібно вдаватися до крайнощів. Наприклад, Україна не повинна дрейфувати у бік НАТО чи у бік Росії, чи в бік будь-якої іншої держави. Україна – це Україна. Ми цілком можемо бути такою собі Швейцарією у Східній Європі. Десь ми повинні зберігати нейтралітет з боку своїх західних сусідів, десь – із боку східних сусідів. А не так, як це відбувається зараз. На Заході – ми як неочікувані гості, і на Сході нас теж не дуже люблять. Ми опинилися зараз незалежними від наших сусідів, але залежними від наших емоцій і амбіцій. Нам потрібно припинити міркувати, хто винен, краще шукати відповіді на питання "що робити?". 

- Чи не пробували Ви трішки "піднатаскати" вашого молодшого брата – щоб його перемоги були барвистішими і переконливішими? 

Володимир Капітан, USA 

- Переконливіші перемоги, на мою думку, неможливі. Володимир наразі є найсильнішим на планеті боксером у надважкій вазі. Але Ви знаєте, незадоволених тим, як ці перемоги дістаються, завжди дуже багато. Наприклад, коли Володимир закінчує поєдинок у першому раунді, говорять, що, напевно, це тому, що супротивник такий слабкий. Я відповідаю, що ні, навпаки – це Володимир такий сильний. Коли поєдинок закінчується в останніх раундах, багато хто починає скаржитися на те, що він проходив занадто довго. Скільки людей, стільки і думок.  

- Хто може перемогти Вас на рингу?

Вадим Гук, Київ 

- Упевнений, що головний суперник будь-якої людини – це він сам. Якщо людині вдається подолати свої страхи, свої негативні емоції або ще щось – це вже перемога. Перемога над самим собою. Так само і в спорті. Головне - концентрація й упевненість у своїх силах. Не можна виходити на ринг, маючи хоч якісь сумніви в перемозі.  

- Вам залишилося отримати останній, п'ятий чемпіонський пояс, яким зараз володіє Микола Валуєв. У разі перемоги Ви досягнете максимуму в світі Великого боксу. Які плани на майбутнє? Чи не думаєте знайти такі ж таланти, як Ви з Володею, і просувати їх на Великий ринг?  

Віктор Хорольський, м. Яготин 

- Планів багато і є бажання їх усі здійснити. Зараз ми з братом контролюємо надважкий дивізіон. А п'ятий пояс у сім'ї Кличків – це всього лише справа часу. Що стосується просування талантів, то завдяки нашим партнерам в Україні склалася прекрасна команда однодумців, які дивляться в один бік і мають спільні цілі.

Я маю на увазі промоутерську компанію К2 East Promotions <.>. Боксери, що представляють К2 East Promotions, всього лише за один рік досягли успіхів на вищому рівні: став чемпіоном світу Юрій Нужненко, впритул наблизилися до вершини боксерського олімпу Заур Байсангуров і В’ячеслав Узєлков <.>. Упевнений, що 2009-ою подарує всьому світу нових українських чемпіонів.  

- Чи є у Вас друзі у великій політиці? Ваш молодший брат нещодавно у пресі розкидався компліментами Юлії Тимошенко. Кому симпатизуєте особисто Ви? 

Юрій Кобилко, Харків 

- Я симпатизую тим політикам, які ведуть послідовну роботу, які не розкидаються порожнім заявами і словами, а підкріплюють їх конкретними кроками. Я симпатизую політикам, які добиваються успіхів і послідовні у своїх кроках, не зважаючи на багато перешкод.

Корреспондент.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK