Донадоні може очолити Мілан

Донадоні може очолити Мілан
Reuters

Донадоні може очолити Мілан після закінченні сезону-2008/09. Про це повідомляє інтернет-видання Федерація Футболу України. Нинішній тренер Мілану Карло Анчелотті є одним з претендентів на пост наставника лондонського Челсі.

Анчелотті очолює Мілан з 2001 року. В сезоні - 2007/08 Мілан посів п'яте місце в чемпіонаті Італії і не потрапив до Ліги Чемпіонів. У тому випадку, якщо в сезоні - 2008/09 Мілану не вдасться виграти чемпіонат Італії, Анчелотті може бути звільнений зі свого поста.

Після 23 турів чемпіонату Італії сезону-2008/09 Мілан з 45-ма очками займає третє місце. Лідирує діючий чемпіон Італії міланський Інтер, на рахунку якого 53 очки.

Вважається, що у випадку виходу з Мілана Анчелотті може очолити Челсі, тренером якого нещодавно був призначений голландець Гуус Хіддінк. Контракт Хіддінка розрахований до кінця сезону -2008/09. За цей час він отримає в Челсі 2,5 мільйона фунтів.

45-річний Донадоні під час ігрової кар'єри багато років виступав за Мілан. В якості тренера він працював з кількома італійськими клубами, а в 2006 році очолив національну команду. На чемпіонаті Європи 2008 року збірна Італії під керівництвом Донадоні вийшла в 1/4 фіналу, де поступилася Іспанії. На батьківщині робота Донадоні піддавалася серйозній критиці, і після Євро-2008 тренер пішов у відставку.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK