Біатлон: Допінг-проби В дали позитивний результат

Біатлон: Допінг-проби В дали позитивний результат
АР

Контрольні проби, як і проби A, дали позитивний результат і підтвердили наявність допінга в організмах спортсменів. Про це повідомляє агентство Весь спорт з посиланням на джерело в лабораторії.  

За даними агентства, російські представники намагалися в ході аналізу допінг-проб нав'язати наукові дискусії і довести, що виявлені препарати не можна вважати допінгом з формальних причин, але це не дало результату.  

Російську сторону в Лозанні представляли член медичного комітету Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) Лариса Жуковська, адвокат Тагір Самокаєв, а також відомий експерт з боротьби з допінгом, глава медичного центру Континентальної хокейної ліги Микола Дурманов.

Перша інформація про те, що трьох російських біатлоністів викрито в застосуванні допінга, з'явилася 2 лютого. 4 лютого газета Комсомольська правда написала, що на допінгу попалися лідери жіночої збірної Росії Катерина Юр'єва й Альбіна Ахатова, а також член чоловічої збірної Росії Дмитро Ярошенко.  

Офіційно імена викритих у вживанні допінга біатлоністів будуть названі в п'ятницю, 13 лютого, на прес-конференції в корейському Пхенчхані, де з 14 по 22 лютого пройде Чемпіонат світу з біатлону. Спортсменам загрожують тривала дискваліфікація і заборона на участь в Олімпійських іграх.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK