МакГреді пропустить залишок сезону

МакГреді пропустить залишок сезону
Reuters

МакГреді, що не виходив на майданчик у сьогоднішній зустрічі з Скараменто, заявив, що його праве коліно продовжує боліти і заважає йому грати на повну силу. 

Вранці перед матчем баскетболістові довелося знову звернутися до лікарів і пройти магнітно-резонансне обстеження, оскільки травма, через яку він пропустив 17 матчів цього сезону і не грав практично весь січень, знову загострилася, як тільки він повернувся на майданчик.  

Результати магнітно-резонансного сканування виявили відсутність хряща в лівому коліні. Це може вимагати хірургічного втручання.

Залишається невелика вірогідність того, що МакГреді спробує дограти сезон до кінця. Доктор Джеймс Ендрюс, що вважається провідним хірургом країни за цим типом ушкоджень, подивиться на результати сканування перед ухваленням рішення. Ендрюс наполягає, що операція може знадобитися тільки в тому випадку, якщо стоїть питання про продовження кар'єри гравця. 

"Останні ігри мені не вдалися - було дуже боляче, - приводить АР слова лідера Рокетс. - Моє коліно оглядали різні фахівці, але ніяких поліпшень поки не немає. Я повинен швидше розібратися з цією проблемою раз і назавжди. Це потрібно мені та команді". 

Керівництво Х'юстон Рокетс поки відмовляється від коментарів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK