Сколарі: Ми не зуміли стати однією сім’єю

Сколарі: Ми не зуміли стати однією сім’єю
AP
Сколарі зізнався, що так і не зумівналагодити неофіційні взаємини з футболістами Аристократів і поскаржився навідсутність у лондонській команді гравця, здатного творити на полі.

"У роздягальні в кожного гравця буласвоя думка, его. Але хіба це ненормально? В усіх нас є власне я. Мої відносиниз футболістами були гарними тільки на полі, вони відрізнялися від тих, що вмене були під час роботи зі збірною Португалії. Правда, там я провів п'ятьроків. А в Бразилії все було ще простіше, там про своїх підопічних я знав усе.Тут же ми не зуміли стати однією сім’ю, всі спільні інтереси закінчувалися замежами футбольного поля", - сказав Сколарі в інтерв'ю France Football.

У мене не було гравця, що міг би поодинці змінити хід матчу, зробити щось особливе

"У мене не було гравця, що міг би поодинцізмінити хід матчу, зробити щось особливе. У минулому в Челсі був Ар’єн Роббен,а тепер немає нікого, і я не можу це нічим пояснити. Таким футболістом міг бистати Робіньо, він не боїться йти в обіграші, ризикувати, справжній бразилець,що мені й подобається. От і моїй команді не вистачило чогось бразильського, миграли як бюрократи, такий у нас склався стиль. І Робіньо міг би зробити багатокорисного для нас," - сказав тренер.

Малуда в Челсі та Малуда в Ліоні - це два зовсім різних футболісти

Сколарі також пояснив, чому втратив місцев основі івуарієць Дідьє Дрогба і не зміг остаточно освоїтися француз ФлоранМалуда: "Після серії травм Дрогба щось втратив у своїй грі, зараз йому невистачає впевненості в собі, тому я волів ставити Ніколя Анелька. А Малуда в Челсіта Малуда в Ліоні - це два зовсім різних футболісти. Тут він добре, але все такина батьківщині виглядав куди краще".

У понеділок Челсі звільнив з постуголовного тренера бразильця Луіша Феліпе Сколарі, що пропрацював усьогопівроку. На його місце був запрошений наставник збірної Росії Гус Хіддінк, що буде працювати з колективом до кінця сезону.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK