Команда Кличко може змінити Хея на Арреолу

Команда Кличко може змінити Хея на Арреолу
АР
Про це розповів в інтерв'ю ESPN.com менеджер братів Кличків Бернд Бенті.

За словами менеджера, спочатку вони погодилися віддати британцю більше 25-30% гонорару, які зазвичай отримує обов'язковий претендент, оскільки він обіцяв організувати бій на футбольному стадіоні, при заповненні якого можна було б розраховувати на хороші збори.

Однак менеджери Хея переглянули ці плани, оскільки побоюються, що не зможуть зібрати стадіон через економічну кризу, і тепер переговори доведеться починати практично заново, оскільки при проведенні зустрічі на звичайній спортивній арені, що містить в собі не так багато глядачів, сторона Кличка не бачить сенсу поступатися претенденту значною частиною гонорару.

"Спочатку це здавалося цікавою угодою, але тепер він порівнюється зі звичайним претендентом, - заявив Бенті. - Нема сенсу проводити з ним бій, якщо він не принесе більше, ніж бій проти звичайного претендента, такого як Хасім Рахман або Тоні Томпсон. Чому ми повинні платити йому більше, ніж обов'язковому претендентові?"

Бенті також зазначив, що якщо їм не вдасться змінити на свою користь умови контракту з Хеєм, вони можуть відмовитися від бою з ним на користь двобою проти Кріса Арреоли.

Раніше повідомлялося, що популярний американський суперважковаговик Кріс Арреола заявив, що готовий вийти на ринг проти будь-якого з братів Кличків.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK