Надаль: Енді цілком заслужив цю перемогу

Надаль: Енді цілком заслужив цю перемогу
АР

Нагадаємо, що поступившись у першій партії - 3:6, Надаль зміг знайти в собі сили і виграти другий сет - 6:4, проте потім іспанець практично припинив опір і поступився третім сетом - 0:6. Річ у тому, що ще на початку другого сету Надаль отримав травму коліна і був змушений звернутися за допомогою до лікарів. 

Пізніше іспанець зауважив, що того моменту був готовий відмовитися від подальшого продовження боротьби, але не став робити цього з поваги до свого суперника, і постарався продовжити боротися.

“Енді проводить чудовий сезон, грає на приголомшливому рівні. Він був кращий ніж я сьогодні, і цілком заслужив цю перемогу, більше мені додати нічого, - сказав Надаль. - Сьогодні був не мій день, але я не хочу переводити всю увагу на себе. Зараз не час говорити про мене. Повторюся - Енді повністю заслужив цю перемогу”. 

Також Надаль зазначив, що найближчим часом він відправиться додому до Іспанії, де в нього буде декілька днів відпочинку. У найближчих планах Рафи виступ на турнірах у Дубаї, Індіан-Уеллсі й Майамі, а також у матчі Кубка Девіса-2009 проти збірної Сербії.

За матеріалами GoTennis.ru


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK