Чудов: У персьюті Оле був швидшим і сильнішим за мене

Чудов: У персьюті Оле був швидшим і сильнішим за мене
Reuters

"Те, що сталося з нашою командою – дуже неприємно. Зараз з нами ніхто не спілкується, ніхто не дивиться на нас, не говорить "привіт". Принаймні, з чоловічою командою це так. Але ми повинні залишатися людьми", - сказав Чудов. 

Максим Чудов попросив не говорити про російських біатлоністів за їх спиною: "Якщо є що сказати, то підійдіть і скажіть в обличчя. Принаймні, будьте чесними з нами. Я тут, і відкритий для всіх питань". 

"Не можу говорити за всіх росіян, і за тих, хто погрожував шведській команді. Це неприємні новини для кожного. Піхлер – доросла людина. Він повинен думати, що робить. Що стосується нас, то ми допоможемо їм і зробимо все, щоб вони почувалися в безпеці в Росії. Але нам не потрібні всі ці плітки. Ми ж не жінки, а чоловіки", - вважає російський біатлоніст.

"У персьюті Оле був швидшим і сильнішим за мене, в цьому немає сумнівів. Я зайняв друге місце. Але він порушив правила. Проте, це не мені вирішувати. Це було одне з найскладніших змагань у моїй кар'єрі. Було дуже багато проблем. Можу підтвердити слова Оле, траса була не дуже добре розмічена, сильний вітер", - сказав Максим Чудов. 

"Це неприємна ситуація, не тільки для мене, але і для Бьорндалена. Спочатку було ухвалено одне рішення, потім інше. Мені приємно знаходитися на подіумі разом з Оле. Не потрібно пояснювати, що він один з найсильніших і найбільш професійних спортсменів", - сказав росіянин. 

"Ми повинні бути друзями. Всі ці справи впливають негативно, створюють напругу. Ми – велика сім'я, і повинні зробити щось, щоб поліпшити настрій" – наводить слова Чудова Dagbladet.  Нагадаємо, в персьюті, на Чемпіонаті світу з біатлону, Максим Чудов виграв срібло.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK