Переговори щодо бою Кличко-Хей доручили новій людині

Переговори щодо бою Кличко-Хей доручили новій людині
АР
Нагадаємо, що представники обох боксерів протягом досить довгого часу намагалися домовитися про проведення поєдинку 20 червня цього року в Лондоні, однак наприкінці минулого тижня команда чемпіона призупинила переговори.

Зараз Шефер, який не раз у своїй кар'єрі вів переговори про організацію великих і значущих поєдинків з багатомільйонним бюджетом, сподівається на те, що йому вдасться досягти успіху і в цей раз. "Вони [команда Хея] дали мені всі повноваження для ведення переговорів, - повідомив промоутер сайту BoxingScene.com. - Тепер я буду спілкуватися з усіма зацікавленими сторонами. І в мене зазвичай виходить організація великих і значущих боїв".

Володимир Кличко зазначив, що у разі остаточного зриву переговорів з представниками британця, він проведе поєдинок проти будь-якого іншого суперника, зокрема проти перспективного американського суперважковаговика Кріса Арреоли. Раніше представники Кличка обговорювали з промоутером Арреоли Деном Гуссеном проведення двобою в травні цього року, однак потім вони зупинилися на кандидатурі Хея. Зараз у Арреоли уже заплановано проведення поєдинку 11 квітня, і, за словами його промоутера, вони будуть раді обговорити можливість зустрічі з Кличком, але для цього їм потрібно більше, ніж просто згадування імені Арреоли в пресі.

"Я не сиджу тут на голках [очікуючи пропозиції], - сказав Гуссен. - У нас є бій 11 квітня, і ми не маємо наміру відмовлятися від нього, і ми не збираємося сидіти і чекати, щоб нас використовували в якості важеля тиску в переговорах. Раніше ми були зацікавлені в цьому двобої, але вони хотіли зупинитися на кандидатурі Хея, і не Арреоли.

Якщо у них є серйозні наміри зустрітися з Арреолою, я б віддав перевагу обговорювати такі речі конфіденційно. Я готовий почути їхню пропозицію, але я не хочу руйнувати те, що ми зараз робимо для кар'єри Кріса".

Бій Кличко - Хей повинен відбутися 20 червня в Лондоні на стадіоні Стемфорд Брідж.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK