Чигринський: Можна спокійно готуватися до матчу в Лондоні

Чигринський: Можна спокійно готуватися до матчу в Лондоні
АР

Нападник донецької команди Євген Селезньов зазначив, що в його голі присутній фарт. На поле гравець виходив з бажанням забити: "З бажанням відзначитися голом. Спочатку одним, а потім - другим".
Після матчу Луческу подякував Селезньову: "Сказав: Браво! І Спасибі!".
Даріо Срна залишився задоволений грою: "Ми задоволені результатом. Це була наша перша офіційна гра після майже тримісячної перерви.

Постараємося пройти в наступну стадію Кубка УЄФА. Сьогодні вдало зіграли, забезпечили хороший рахунок. Хочу подякувати вболівальникам за те, що прийшли на стадіон. Я думаю, що вони залишилися задоволені. Ми показали характер, могли забити ще більше м'ячів".

Дмитро Чигринський зауважив: "Я вважаю, ми досягли хорошого результату перед матчем-відповіддю. Можна спокійно і впевнено готуватися до матчу в Лондоні. Наприкінці матчу, звичайно, трохи підсіли. Але у нас ще є тиждень. Зараз час грає за нас, і з кожним тижнем ми повинні додавати. Ми будемо відштовхуватися від цього рахунку, відповідно, у нас стратегія буде виходити з сьогоднішнього результату ".

У четвер, 19 лютого, відбувся перший матч 1 / 16 Кубка УЄФА для донецького Шахтаря. Українці приймали лондонський Тоттенхем. Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь господарів поля.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK