ЧС-2010: Розпочався продаж квитків

ЧС-2010: Розпочався продаж квитків
АР

Із 20 лютого по 31 березня заявки на квитки можна залишити на офіційному сайті ФІФА. Жителі Південної Африки можуть подавати заявки на квитки через один із банків ПАР, що є офіційним партнером ФІФА. 

"Ажіотаж, пов'язаний з Чемпіонатом світу, вже відчувається в ПАР і в усьому світі. Всі рвуться побувати на цьому грандіозному заході. Наша квиткова політика спрямована на те, щоб шанс отримати квиток був у кожного вболівальника в будь-якій точці світу. Сподіваємося, що ви приїдете до Південної Африки і насолоджуватиметеся грою", - заявив секретар ФІФА Жером Вальк. 

Загальна кількість квитків на матчі ЧС-2010 складає близько трьох мільйонів. З них до вільного продажу надійде приблизно половина. Близько мільйона квитків віддають спонсорам, організаторам і утримувачам телевізійних прав. Вартість квитків складає від 20 до 900 доларів. 120 тисяч квитків будуть віддані вболівальникам з бідних райнов ПАР. 

Раніше повідомлялося, що фінансова криза може позначитися на продажі квитків на Чемпіонат світу, що пройде в червні-липні 2010 року в ПАР.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK