Прем'єр-ліга: uaSport.net представляє анонс 26-го туру

Прем'єр-ліга: uaSport.net представляє анонс 26-го туру
АР

Двотижнева перерва у Прем'єр-лізі ознаменувалася хмарою подій. Дві тренерські відставки, повернення давно травмованих, Кубок Англії, підтягування хвостів у вигляді проведення перенесених матчів і багато що інше... 

Манчестер Юнайтед - Блекберн 

МЮ - один із тих клубів, що відіграв перенесений матч. Зустріч з Фулхемом, котра мала відбутися ще в рамках третього туру, закінчилася впевненою перемогою манкуніанців, а суха серія голкіпера збільшилася ще на 90 хвилин.

Відновився після травми Руні, і вже відзначився голом у ворота Шварцера. Але це не стільки стосується матчу з Блекберном, скільки протистояння вівторка з Інтером. 

В останніх матчах вагоме слово сказали ветерани Червоних дияволів: Гіггз забив Вест Хему, Скоулз - Коттеджерам. 

Хлопці Аллардайса прогнозовано поступилися Астон Віллі, і в цьому матчі не можуть розраховувати на очки, а тим часом - зона вильоту все більше засмоктує. 

Ліверпуль - Манчестер Сіті 

Ліверпуль нагадує нам про свій характер. Одна з найбільш неанглійських команд притримується англійської традиції боротися до кінця. Другий матч поспіль у Чемпіонаті виграно завдяки Торресу і голам у самому кінці матчу.

У матчі першого кола проти МанСіті характер також довелося проявляти, і після двох пропущених м'ячів забивати три, зокрема Кейт на 90-ій хвилині. 

У цьому матчі вже не виключається можливість появи Джеррарда, який посилено відновлювався від травми в цей двотижневий проміжок. А можливо, Рафа берегтиме лідера і випустить вже проти Реала. 

Єврокубкового випробування зазнає і МанСіті - в четвер Городяни зіграють матч-відповідь 1/16 фіналу Кубка УЄФА проти данців. 

Ньюкасл - Евертон 

Ці команди побратими за нещастям. Що в одних форвардів травми викосили, що в інших. Правда, у Сорок велика група повернень - Мартінс, Відука, Алан Сміт.

Є і втрата - Джо Кіннейр переніс операцію і не зможе найближчим часом керувати діями своєї команди. 

Евертон же всіма силами підтримує свого нового бомбардира Жо. Настрою команді додала перемога над Астон Віллою в Кубку Англії і, відповідно, прохід до чвертьфіналу. 

Халл Сіті - Тоттенхем 

Харрі Реднапп у матчі проти Шахтаря виразно продемонстрував пріоритети Шпор у сезоні. Дійсно, коли на кону місце у вищому дивізіоні Англії, дрібниці у вигляді Кубка УЄФА відходять на другий план. Тому і грають молоді Паррет та Гантнер. Ні, Гудіні демонстрував настрій на перемогу, випустивши Бента на посилення атаки, але все-таки явно матч проти Халла важливіший.

У Халла до кінця сезону вибув Буллард, що тільки прийшов з Фулхема. На Джиммі в клубі покладали великі надії, про що свідчить чимала сума, заплачена лондонцям. 

Арсенал - Сандерленд 

Серіал про Перехід Аршавіна отримав продовження у вигляді Дебют Аршавіна. То мсьє Арсен декларує, що Андрій зіграє проти Сандерленда, то впевненість у французького фахівця зникає. А так, усі вболівальники Канонірів у піднесеному настрої - в матчі Кубка Англії Арсенал продемонстрував гру, яка і допомогла лондонцям перетворитися на одну з найбільш видовищних команд Англії.

Звертає на себе увагу повернення Едуардо. Дубль у ворота Кардіффа, тайм за збірну і нова травма, хоча й не така серйозна як до цього. Ще й Адебайор травмований, тому в росіянина все більше шансів зіграти в атаці. 

Стік Сіті - Портсмут          

Поки до Портсмута готували тренерів, які займуть місце звільненого Тоні Адамса, в.о. головного тренера Пол Харт отримав перемогу над МанСіті. Такого не траплялося з Помпеєю вже дев'ять матчів. 

Також у програмі: 

Астон Вілла - Челсі. Про центральний матч туру читайте в окремому матеріалі

Мідлсбро - Віган 

Болтон - Вест Хем 

Фулхем - Вест Бромвіч 

Всеволод Капелюшников, uaSport.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK