Розпочався продаж квитків на фінал Кубка УЄФА

Розпочався продаж квитків на фінал Кубка УЄФА
АР

Місткість арени Шюкрю Сарачоглу, на якій проводить домашні матчі Фенербахче, - близько 42 000 місць. Приблизно по 11 500 квитків віддадуть на реалізацію клубам-фіналістам, ще 7 500 призначені для так званої європейської футбольної сім'ї - співробітників УЄФА і національних федерацій, представників оргкомітету фінального поєдинку і комерційних партнерів турніру. Таким чином, до продажу надійдуть 11 500 місць, що залишилися. 

У кожній заявці допускається замовлення не більше двох квитків. Найдорожчі з них коштуватимуть 130 євро, найдешевші - 75. Встановлена також пільгова ціна для інвалідів - 45 євро. Крім того, володарі квитків повинні заплатити комісійні: 15 євро для жителів Туреччини, 30 - для решти Європи, 40 - для інших континентів. 

Заявки прийматимуться до 20:00 за московським часом 20 березня, після чого серед тих, що пройшли відбір, буде проведена лотерея. 3 квітня претенденти на квитки будуть проінформовані електронною поштою про те, чи задоволена їхня заявка. Доставка квитків проводитиметься замовленою поштою починаючи з 15 квітня.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK