Моуріньо загрожує дискваліфікація на матч-відповідь з МЮ

Моуріньо загрожує дискваліфікація на матч-відповідь з МЮ
АР

Представник УЄФА сьогодні підтвердив, що післяматчеві коментарі Жозе Моуріньо будуть ретельно розглянуті. У випадку, якщо УЄФА визнає провину Моуріньо, він не зможе взяти участь у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти Манчестер Юнайтед на Олд Траффорд за два тижні. За правилами УЄФА, дискваліфікований тренер не може зайти до роздягальні своєї команди аж до завершення матчу.  

Причиною такого жорсткого вердикту УЄФА може стати критика Моуріньо на адресу іспанського рефері Луїса Медіни Канталехо, що обслуговував учорашній поєдинок між Інтером і МЮ. 

Наставник Інтера звинуватив арбітра в упередженості, поставивши під сумнів також його чесність і непідкупність, а УЄФА, як відомо, займає достатньо жорстку позицію до подібних звинувачень.  

Нагадаємо, що 4 роки тому УЄФА назвала Жозе Моуріньо, котрий очолював тоді Челсі, ворогом футболу, коли той помилково звинуватив головного тренера Барселони Франка Райкаарда у візиті до роздягальні шведського арбітра Андерса Фріска в перерві матчу Ліги Чемпіонів між Барсою і Челсі. Тоді Моуріньо був дискваліфікований на два матчі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK