Клінсманн: Спортінг поставився до нас із занадто великим пієтетом

Клінсманн: Спортінг поставився до нас із занадто великим пієтетом
АР
"Ми ретельно готувалися до цієї зустрічі. Знали, що доведеться зіткнутися зі стартовим натиском суперника. Признаю, що на перших хвилинах нам трохи пощастило, бо в одному з епізодів винесли м'яч з стрічкою. Після сольного проходу Франка Рібері і другого проведеного нами гола гра, по суті, завершилася ", - заявив тренер Баварії.

"Ми лише чекали реакції з боку Спортінга. Так треба продовжувати і далі. Наприклад, у найближчій зустрічі Бундесліги з Вердером", - додав він.

"Нам вдалося зберегти ворота на замку в перші 20 хвилин, після чого ми зрозуміли, що Спортінг відноситься до нас із занадто великим пієтетом. Забити п'ять м'ячів, зрозуміло, завжди приємно, адже після серії не найбільш переконливих результатів це відкриває нам дорогу до чвертьфіналу. Однак не варто задовільнятися цим успіхом. Спортінг грав добре, особливо в першому таймі, коли активно атакував з правого флангу. Нам на руку зіграло те, що ми забили першими", - запевнив Клінсманн.

У середу, 25 лютого, відбувся перший матч 1 / 8 Ліги Чемпіонів, у якому зустрічалися лісабонський Спортінг і мюнхенська Баварія.

Підопічні Юргена Клінсманна, незважаючи на невпевнені результати в чемпіонаті Німеччини, виявилися на голову сильнішими колишнього суперника донецького Шахтаря.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK