Джерело: Хіддінка у збірній Росії може замінити Адвокат

Джерело: Хіддінка у збірній Росії може замінити Адвокат
Reuters

За відомостями газети, власник Челсі Роман Абрамович, украй зацікавлений в тому, щоб Хіддінк очолив клуб на постійній основі, призначив Адвоката головним кандидатом на посаду наступного головного тренера збірної Росії.  

Коли і на яких умовах відбудеться зміна голландського караулу, Daily Mail не уточнює. Контракт Адвоката із Зенітом закінчується в кінці 2009 року, контракт Хіддінка зі збірною Росії розрахований до завершення чемпіонату світу влітку 2010 року. 

Газета також не виключає можливість, що Хіддінк продовжить поєднувати посади у збірній Росії та Челсі й після завершення європейського сезону в травні - не зважаючи на те, що і в Челсі, і в Росії виключають такий варіант розвитку подій.

Хіддінк став тимчасовим наставником Челсі після того, як клуб звільнив бразильця Луїса Феліпе Сколарі. Перші два матчі під його керівництвом лондонці виграли з однаковим рахунком 1:0 - у Астон Вілли в чемпіонаті Англії і у Ювентуса в Лізі чемпіонів. 

Раніше повідомлялося, що головний тренер Челсі Гус Хіддінк зобов'язав футболістів своєї команди  з'являтися на офіційних заходах у клубних костюмах і краватках.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK