Прімера: uaSport.net представляє анонс 25-го туру

Прімера: uaSport.net представляє анонс 25-го туру
АР

Атлетіко - Барселона 

Оборона Атлетіко просто приголомшила у вівторок у матчі проти Порту. Якби в атаці португальців грав не Халк, а хтось майстерніший, другий матч міг би стати формальністю. 

АНАЛІТИКА: Прем'єр-ліга. Aнонс 27-го туру 

АНАЛІТИКА: Серія А. Анонс 26-го туру

В Іспанії воскресла інтрига, дихає так собі, але її стан зможемо оцінити за кілька матчів. 

  • ВІДЕО: Ліон - Барселона - 1:1
  • ВІДЕО: Атлетіко - Порту - 2:2
  • ВІДЕО: Барселона - Еспаньол - 1:2
  • Не дарма говорять, що перешкодити Барсі стати Чемпіоном, може сама Барса. Ще один прояв цього постулату - матч з Еспаньолом. Вихованець синьо-гранатових, що відіграв не один матч пліч-о-пліч з нинішнім наставником Пепом Гвардіолою, Іван де ла Пенья обіграв команду, котра його виростила.

    Саме голи Маленького Будди допомогли біло-синім покинути останню сходинку турнірної таблиці, поступившись нею Нумансії. 

    Кулес як і раніше доведеться обходитися без Абідаля, зате після 9-місячної відсутності відновив тренування Габі Міліто. Дискваліфіковані на цей матч Кейта і Піке. У Матрацників же не зіграє Перніа й під питанням Переа. 

    Еспаньол - Реал 

    Мадридці програли найважливіший матч Ліверпулю і тепер Хуанде Рамосу коштуватиме немало зусиль сконцентрувати увагу гравців на матчах Ла Ліги. 

  • ВІДЕО: Реал - Ліверпуль - 0:1
  • ВІДЕО: Реал - Бетіс - 6:1
  • Проти Еспаньола знову можна випустити Хунтелара, котрий не має права грати в Лізі Чемпіонів, та і Роббен може грати зі стартових хвилин.

    Не зважаючи на буремний перший тайм проти Бетіса, в матчі середи мадридська атака не ставила нерозв'язних завдань перед обороною мерсісайдців, а Хайнце не вгледів за не найголовнішим майстром гри головою в Ліверпулі Бенаюном. 

    Атлетік - Севілья 

    У першому колі Севілья не мала особливих проблем із басками. Чотири безмовні м'ячі, по два в кожному таймі принесли перемогу. Але не забуваймо, що Атлетік не програє на своєму полі вже сім матчів. І в похідній торбі команди з Більбао є скальпи Атлетіко, Валенсії, Малаги. 

    Бетіс – Вільярреал

    Вільярреал, відігравши з одними біло-зеленими у Європі, зіграє з іншими біло-зеленими, але вже у Прімері. Проти кастельонців не зіграє Емана, а автор гола у ворота Дієго Лопеса в першому колі Даміа під питанням. 

    ВІДЕО: Вільярреал - Панатінаїкос - 1:1

    Валенсія - Вальядолід 

    Валенсія завершила єврокубковий сезон і у знеВільяному стані прийме Вальядолід. У матчі проти Динамо Київ ми знову бачили чудасії вимушеної універсалізації. 

  • ВІДЕО: Депортіво - Ольборг 1:3
  • ВІДЕО: Валенсія - Динамо - 2:2
  • ВІДЕО: Депортіво - Валенсія - 1:1
  • Опорний півзахисник Мадуро грав правого бека, Альбіоль грав на рідному місці в центрі оборони, а пару Фернандешу в центрі поля склав Марчена.

    На цей матч дискваліфікований Алексіс, тому Карлос повернеться на рідну позицію. З усіма нестабільними виступами команд, котрі борються за ЛЧ наступного року з валенсійцями вже зрівнялася Малага і тепер відставання від четвертого місця складає всього два очки. 

    Також у програмі: 

    Альмерія - Хетафе 

    Малага - Рекреатіво 

    Нумансія - Депортіво 

    Спортінг - Мальорка 

    Расінг - Осасуна 

    Всеволод Капелюшников, uaSport.net


    Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
    Мы в социальных сетях
    x
    Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
    This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK