Союз біатлоністів Росії готує позов у Спортивний арбітражний суд

Союз біатлоністів Росії готує позов у Спортивний арбітражний суд
АР
"У світовому спорті міжнародні федерації не мають відповідальностіперед суспільством. Вони закриті, у них свої правила. Але й ці правила повиннібути однакові для всіх. От, пам'ятаю, Аня Павлова на Олімпіаді в Афінах побіглана червоний сигнал, виконала дуже гарний стрибок, можливо, на медаль, але їїдискваліфікували. От і Бьорндален порушує, але його не карають", -відзначив він.

"Бьорндален - великий спортсмен. І в нього була величезна перевага втій гонці, він і задом міг би їхати. Знаю, що наші хлопці нормально поставилисядо цієї ситуації. Але, правила гри повинні бути для всіх однакові. І зараз нашафедерація готує позов у Лозанну із приводу порушення регламенту", - заявивМутко.

Нагадаємо, що норвезький біатлоніст Оле-Ейнар Бьорндален фінішував першим угонці переслідування на чемпіонаті світу в Кореї, але потім був оштрафованийсуддівським комітетом за неправильне проходження траси, переможцем перегони бувоголошений росіянин Максим Чудов. Апеляційна комісія це рішення скасувала івідновила перші результати персьюту.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK