Маскаєв написав відкритий лист Віталію Кличку

Маскаєв написав відкритий лист Віталію Кличку
AP
"Шановний Віталій, давай припинимо всі ці сперечання. Згадай нашупершу зустріч на першості Збройних сил, де я нокаутував тебе в першомураунді", - почав Маскаєв.

"У серпні 2006 року, коли я став чемпіоном світу і в грудні провівперший захист свого титулу, твої представники зв'язалися з моїм промоутеромДенисом Раппапортом і повідомили, що, тому що WBC надав тобі статус почесногочемпіона, ти маєш право негайно зустрітися зі мною у поєдинку за чемпіонськийтитул. Я погодився на це", - продовжив боксер.

"Під час тривалих переговорів, ускладнених суперечкою про те, хто маєправо першим зустрітися зі мною, ти або Сем Пітер, я не змінював своєї думки іпідтримував твою кандидатуру. У квітні 2007 року телеканал НВО призначивкрайній строк, до якого ми повинні були підписати контракт на бій. Я підписавконтракт, а ти так і не підписав контракт під приводом того, що в тебе незалишилося часу на підготовку до бою. Чим же ти займався протягом  чотирьох місяців? Я переніс складну операціюна лікті, ушкодженому в бою в грудні 2006 року, пройшов курс реабілітації післяоперації, і все таки був готовий вийти на ринг", - пише Олег Маскаєв.

"Ти стверджуєш, що не повинен проводити два обов'язкові захисти титулупідряд, однак це саме те, чого вимагав від мене WBC. Тоді ти не заперечувавпроти цього і не говорив, що незаконно з боку WBC. Ти кажеш, що хочешзустрітися з Арреолою, Хеєм або Дмитренко але жоден з них жодного разу неперемагав боксера з першої десятки рейтингу," - додає він.

"Я не знаю, з яких причин ти всіма силами намагаєшся уникнути двобою зімною. Іноді боксер просто має ключ до свого суперника... як Мозлі до Де Ла Хоїабо Форрест до Мозлі. Вони перемагали їх в любителях і в професіоналах тежодержали над ними перемоги. Віталій, я знаю, як перемогти тебе. Я переміг тебев любителях, і зроблю це знову, як тільки ти знайдеш у собі сміливістьзустрітися зі мною на ринзі", - продовжує боксер.

"Перед моїм двобоєм з Пітером я одержав серйозну травму спини, першу усвоїй професійній кар'єрі. Зараз я повністю здоровий. А повністю здоровий Олег Маскаєв- це небезпечний суперник. Я поважаю тебе як боксера, і ти можеш робити все, щовважаєш потрібним, залучити до переговорів посередників, піти в суд абопідносити молитви Богові, але пам’ятай, що, якщо ти переможеш Гомеса, ти незможеш зустрітися ні з ким іншим, допоки не зустрінешся зі мною", -розповідає Олег Маскаєв.

"Віталій, виходь на бій. Я готовий зустрітися з тобою в Росії, у США чинавіть на твоїй батьківщині. Давай зробимо це", - цитує Олега МаскаєваEastsіdeboxіng.com.

Раніше промоутер російського боксера-важковаговика Олега Маскаєва ДенисРаппапорт заявив, що протест, поданий у Спортивний арбітражний суд чемпіоном світуза версією WBC (Всесвітня боксерська рада) Віталієм Кличком, являє собоюприклад використання подвійних стандартів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK