Венус Вільямс: Я називаю це бій з ліжком

Венус Вільямс: Я називаю це бій з ліжком
GoTennis.ru

На запитання одного з своїх шанувальників "Як ви справляєтеся в ті дні, коли прокидаєтеся і не хочете тренуватися?" Венус у своєму блозі дала більш ніж розгорнуту відповідь.

"Я називаю цей бій з ліжком", - пише старша Вільямс. - Це придумала Серена, коли їй просто не хотілося зранку з ліжка. Зараз я вже почала з цим справлятися, а раніше я спокійно продовжувала спати і не дуже переживала через пройдений день. Тепер я можу взяти кілька вихідних, та й то починаю переживати - адже за кожну хвилину відпочинку потім доведеться розплачуватися".

"Коли ми з Сереною програємо" битву з ліжком ", то пишемо один одному смс, - пише Венус. - Вона з одного кінця будинку, я - з іншого. Я пишу: "Я програю", - а вона відповідає: "О, ні! Правда? Я теж програю!". Ми продовжуємо валяться, нічого не роблячи".

Старша сестра Вільямс також розповіла в своєму блозі, що тепер збирається на одноденний турнір в Медісон Сквер Гарден у Нью-Йорку. "Перед фіналом я стомилася, але після перемоги отримала масу додаткової енергії, - говорить Вінус. - Якщо постійно не думати про втому, то це допомагає. Медісон Сквер Гарден мене вже хвилює і збуджує".

Також Венус Вільямс розповіла про те, чим займеться після завершення тенісної кар'єри.

"Коли я повернуся додому, то у мене буде цілих шість вільних днів, протягом яких я постараюсь взагалі не напружуватися. Моє нове захоплення - це пілатес. Я трохи практикую йогу, але пілатес - моє недавнє відкриття.

Ніколи не любила займатися і з минулого року відбулися зміни - познайомилася, слава богу, з пілатесом. Ми переробили нашу бібліотеку під тренажерний зал (люблю реорганізовувати простір!) І в майбутньому я б хотіла стати сертифікованим фахівцем з пілатесу", - пише Венус.

За матеріалами GoTennis.ru


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK