Президентові Міжнародного союзу біатлоністів погрожують росіяни

Президентові Міжнародного союзу біатлоністів погрожують росіяни
admhmao.ru
Андерс Бессеберг розповів, що був змушений звернутися до російської влади, яка гарантувала йому особисту охорону 24 години на добу. Глава IBU відзначив, що під час поїздки в Уфу на чемпіонат Європи, що проходив з 28 лютого по 4 березня, він не відчув ніякої ворожості щодо себе.

Бессеберг зазначив, що розуміє обурення російських вболівальників, які незадоволені допінговим скандалом в біатлоні. При цьому глава IBU порадив віце-президентові IBU Олександру Тихонову, який також є віце-президентом Союзу біатлоністів Росії (СБР), стежити за тим, що він говорить.

У той же час, Бессеберг підкреслив, що не збирається відмовлятися від поїздки в Ханти-Мансійськ, де з 25 по 29 березня 2009 року пройде заключний етап Кубка світу, повідомляє офіційний сайт телеканалу Спорт з посиланням на норвезький телеканал TV 2 Sporten.

В середині лютого, під час ЧС-2009 німецький тренер збірної Швеції Вольфганг Піхлер заявив, що його підопічні отримали по електронній пошті листи з Росії зі смертельними погрозами і висловив побоювання щодо безпеки на етапі Кубка світу в Ханти-Мансійську.

Піхлер зв'язав отримані загрози з активною позицією шведських біатлоністів у боротьбі з допінгом. МВС Росії гарантувало безпеку Піхлеру та його команді, а через кілька днів шведський біатлоніст Маттіас Нілльсон заявив, що отримав SMS від президента Росії Дмитра Медведєва.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK