Ярошенко: Хочеться вірити, що доведуть нашу невинність

Ярошенко: Хочеться вірити, що доведуть нашу невинність
sportguide.ru

Про розслідуванні: "Слухання ще попереду, ми всі сидимо і чекаємо їх. Давайте дочекаємося завершення розслідування. До закінчення березня, думаю, немає сенсу щось коментувати. А когось звинуватять - це, погодьтеся, неправильно".

Про рішення сховатися від вболівальників після прильоту з Південної Кореї: "Так не було жодного рішення! Просто ми хотіли зробити все цивілізовано, зібрати потім прес-конференцію ... Так, може, в той момент це і виглядало, ніби ми ховаємося. Але , з іншого боку, що ми могли сказати? Ми ж нічого не знали! Говорити якісь нісенітниці не хотілося. Так і ми були всі в такому стані ... Самі розумієте".

Про зустріч з Прохоровим: "Насправді Прохоров нічого такого не обіцяв, не говорив, що буде допомагати, що пом'якшить покарання.

Але ми все одно сподіваємося. Може бути, це наївно звучить. Але хочеться вірити, що доведуть нашу невинність. Адже наш адвокат працює в поті чола. І сказати, що ми не віримо у сприятливий результат - значить зневажливо поставитися до його роботи, назвати її марною".

Нагадаємо, що Альбіна Ахатова, Дмитро Ярошенко та Катерини Юр’єва були викриті в використанні допінгу і усунені від змагань.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK