У ФБР бояться терактів під час спортивних змагань

У ФБР бояться терактів під час спортивних змагань
Reuters

Приводом для поширення даної заяви став аналіз фахівцями відомства і міністерством національної безпеки нещодавнього теракту в Пакистані проти команди Шрі-Ланки з крикету, повідомляє ІТАР-ТАРС.  

У зв'язку з цим фахівці ФБР відзначають легкість, з якою навіть невелика група озброєних злочинців може зробити значний теракт, і що великі спортивні змагання є дуже привабливою для цього метою.  

"Хоча у нас немає інформації про існування яких-небудь погроз на території США і спортивним заходам, що проводяться тут, це попередження є серйозним нагадуванням кожному про наявність такої небезпеки", - повідомив офіційний представник ФБР Річ Колко.

Він зауважив, що документ із застереженням був розісланий до правоохоронних органів штатів з метою інформування місцевої влади, звідки слід очікувати виникнення потенційної загрози безпеці.  

Нагадаємо, у вівторок, 3 березня, більше десяти бандитів у масках, озброєні автоматами і гранатометами, обстріляли автобус з ланкійськими атлетами недалеко від стадіону в місті Лахор. Поліцейські, що супроводжували спортсменів, вступили в перестрілку з терористами, котра продовжувалася чверть години. Ніхто з терористів у ній не постраждав. Проте шестеро пакистанських поліцейських загинули. Поранення отримали не менше восьми ланкійських спортсменів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK