Повєткін: Кличка треба ламати

Повєткін: Кличка треба ламати
Reuters
Про жіночийбокс: "Янормально ставлюся до жіночого боксу. Хоча жінки створені для іншого... Я дружуз Наталею Рагозіною. Ми якось із нею в жарт боксували, для тренування. На неїподивишся, ніколи не скажеш, що вона - боксер: симпатична, фігуриста. Іззадоволенням віддав би дочку в секцію боксу, якби пішла... Але вона не хоче.Орися танцювати любить, малювати".

Про двобійпроти Джейсона Естради: "Естрада маневрений, рухливий, брав участь вОлімпійських іграх в 2004 році. Поки на його рахунку 16 боїв, у яких він зазнаводнієї поразки. Бій пройде в Німеччині й буде транслюватися і в Америці, і вРосії".

Про ВіталіяКличка й Миколу Валуєва: "Усі кажуть, що Віталій Кличко запросто поб'єВалуєва. Я особисто не був би таким упевненим. Валуєв вищий, тому Кличко незможе працювати так, як звик".

ПроВолодимира Кличка: "Кличка треба ламати! Скільки боїв я дивлюся,ніхто з його суперників зробити це не намагався. Я, щоправда, не бачив боюКличка з Ібрагимовим, але як розповідають, вони там просто пострибали - і все.Якщо з розумом скорочувати дистанцію, то його можна перемогти. Мені в бою ізКличком скорочувати дистанцію доведеться в будь-якому випадку. На далекійдистанції з ним працювати безглуздо: він вищий. Треба знаходити правильнийзахист під його джеба і вкручуватися в ближній бій. І фізично треба бути готовим більш, ніж на сто відсотків".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK