Маскаєв: Кличко ухиляється від бою зі мною через ризик мало заробити

Маскаєв: Кличко ухиляється від бою зі мною через ризик мало заробити
sportreport.ru

Маскаєв зазначив, що брати Клички перетворилися на машину для заробляння грошей з мінімальним ризиком, повідомляє видання LiveSport.Ru.  

Росіянин нагадав також, що за рішенням арбітражного суду він має право на статус обов'язкового претендента на титул WBC (Всесвітня боксерська рада), яким володіє Віталій Кличко. Раніше український боксер оскаржив рішення суду в Спортивному арбітражному суді (CAS). Кличко заявив, що він не хоче битися з Маскаєвим, оскільки цей бій не цікавий ні глядачам, ні телебаченню.  

21 березня український боксер має провести обов'язковий захист титулу WBC у поєдинку з кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом. Маскаєв зауважив, що він не виключає поразки Кличка, і назвав Гомеса швидким і технічним боксером.

Сам Маскаєв 14 березня в Саранську проведе рейтинговий бій з американцем Річем Боруффом. Росіянин зазначив, що йому створили прекрасні умови для підготовки. Маскаєв підкреслив, що старі травми спини і ліктя його більше не турбують.   

Олег Маскаєв, котрий програв свій титул Чемпіона WBC 8 березня 2008-го року, наразі оголошений обов'язковим претендентом на титул WBC українця Віталія Кличка. 

Українець від цієї ідеї не в захваті й заявив, що такий бій йому не цікавий. У відповідь Маскаєв написав відкритий лист, у якому закликав українця не скаржитися на тиск із боку WBC і не ухилятися від поєдинку з ним.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK