Роналдо забив уперше за 13 місяців

Роналдо забив уперше за 13 місяців
Reuters

У своєму другому матчі за бразильський Корінтіанс Роналдо, що вийшов на заміну на 63-ій хвилині, зрівняв рахунок у матчі проти Палмейраса в чемпіонаті штату Сан-Паулу. Роналдо забив на третій хвилині додаткового часу, вдало зігравши головою після подачі кутового.  

Після гола Роналдо побіг до трибун уболівальників Корінтіанса, і фанати, котрі святкували забитий м'яч, обвалили частину огорожі, що відокремлює трибуни від стадіону. В результаті інциденту ніхто не постраждав, проте матч був на декілька хвилин зупинений.  

Для 32-річного Роналдо цей гол став першим із 13 січня 2008 року, коли він відзначився за Мілан у матчі проти Наполі. "Це тільки початок. Я знаю, що ще далекий від піку форми. Очевидно, мені ще багато чого не вистачає: потрібно трохи скинути вагу і стати швидшим", - заявив футболіст у післяматчевому інтерв'ю. 

 Турнірний стан команд після нічиєї не змінився: Палмейрас як і раніше займає першу сходинку в турнірній таблиці, а Корінтіанс відстає від нього на три очки.   

Раніше екс-зірка світового футболу бразилець Роналдо отримав удар мікрофоном в око від одного з репортерів, що намагалися взяти у нього інтерв'ю.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK