Гравці Шахтаря розповіли про майбутній матч з ЦСКА

Гравці Шахтаря розповіли про майбутній матч з ЦСКА
ФК Шахтар
"Гра з Дніпром була досить важкою: крім того, що суперник з розряду серйозних і непоступливих, так ще й газон був не зовсім звичної якості", - розповів Євген Селезньов.

"Але головне, що ми перемогли і зуміли взяти три очки. Зрозуміло, до Москви завдяки цій перемозі ми вирушаємо в хорошому настрої, додалося впевненості у власних силах. А що стосується безпосередньо ЦСКА, то це дуже хороша команда, протистояння з ними, думаю, буде не дуже легким", - додав він.

"Ми провели тренування відновлювального характеру, і тепер в Москві будемо освоювати газон Лужників. Признаюся, граючи на штучному покритті, відчуваєш двояке відчуття. Звичайно ж, на натуральному поле грати набагато зручніше і звичніше", - поділився думками Олексій Гай.

"Грати потрібно на будь-якому полі. Якщо доведеться, то навіть на асфальті необхідно проявити свої кращі якості і перемагати", - зазначив він.

"Так, нам вже доводилося зустрічатися з ЦСКА, так, що один одного ми знаємо не з чуток. З тих пір деякі зміни, звісна річ, у команді відбулися, але слабкіше армійці точно не стали. Нещодавній матч ЦСКА з Рубіном нам ще належить детально вивчити, а пара тренувальних днів у Москві, впевнений, марно не пройде", - розповів Розвал Рац.

Нагадаємо, матч 1/8 Кубка УЄФА між московським ЦСКА та донецьким Шахтарем відбудеться 12 березня в Лужниках.

Текстову трансляцію читайте на uaSport.net.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK