Гусєв: Давайте з чемпіонством почекаємо

Гусєв: Давайте з чемпіонством почекаємо
ФК Динамо

У мене наче камінь з плечей впав, - зізнався півзахисник Динамо Олег Гусєв, в матчі з Ворсклою вперше вийшов на поле рідного стадіону після травми коліна, отриманої на цій же арені 12 квітня минулого року в двобої з Таврією. - 11 місяців не грав! Приємно, що вийшов, не випав з гри. Та ще глядачі перед виходом на поле скандували моє прізвище. Пам'ятають ще ... хвилювався, ніби це був мій перший матч в Динамо ".

Виходити на заміну, як зауважив Гусєв, було не важко: "Насправді всі вже були втомлені. Хотілося б виходити з перших хвилин, коли ти добре розім'явся і можна розбігатися".

Був у гравця Динамо шанс відзначиться в матчі: "Промахнувся через велике бажання забити. Його було більше, ніж холоднокровності".
З приводу майбутньої гри з Металістом гравець підкреслив: "Гра покаже. Але зараз Динамо набрало такий хід, що нас важко буде зупинити".

З приводу чемпіонства в УПЛ Гусєв сказав: "У наступному турі Металіст грає з Шахтарем. Якщо ми виграємо в Запоріжжі, то, думаю, збільшимо відрив уже до 14 очок. Але давайте з чемпіонством почекаємо. Відчуємо себе чемпіонами, коли отримаємо золоті медалі".

Перший матч 1/8 фіналу Кубка УЄФА між київським Динамо і харківським Металістом відбудеться 12 березня в Києві.

Текстову трансляцію читайте на uaSport.net.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK