Ліга Чемпіонів: uaSport.net представляє матчі вівторка

Ліга Чемпіонів: uaSport.net представляє матчі вівторка
АР

Ліверпуль - Реал

Ліверпуль. Енфілд Роуд. 21:45


Арбітр: Франк де Блекері (Бельгія)

Перший матч: 1:0 ВІДЕО

Про це протистояння стільки написано, тому, щоб охопити всі аспекти, знадобиться часу багато більше, ніж чотири тайми з додатковим часом і пенальті. Диспозиція проста - Реалу потрібно забивати, тому експерименти Хуанде Рамос припиняє і на Енфілді бачиться склад, який грав зі стартових хвилин на Сантьяго Бернабеу, ось тільки бажання про Бланкос має бути більше. Про що, власне, перед матчем і говорив Рауль.

У Ліверпуля все трохи складніше. Перевага Червоних в тому, що вони мали 10-денний відпочинок від офіційних матчів. Однак, це компенсується тим, що вже на вихідних мерсісайдці будуть грати проти МанЮнайтед. Тобто, за тиждень команда Бенітеса може втратити все.

У першому матчі всього пару хвилин відіграв Джеррард, а тепер він готовий вийти зі стартових хвилин, зате незрозуміло стан іншого лідера англійців - Торреса. Щодо його кандидатури Рафал визначиться перед матчем. Майже виключено участь героя першого матчу - Бенаюна.

Схоже на ситуацію з Торресом, і положення з Арбелоа. Чи зможе зіграти іспанський захисник, також, вирішиться в останній момент. Не зіграє Ріера, його повинен замінити на лівому фланзі Баббель.

Ювентус - Челсі

Турин. Стадіо Олімпіко. 21:45


Арбітр: Альберто Ундіано Мальєнко (Іспанія)

Перший матч: 0:1 ВІДЕО

Ювентус підходить до матчу після туринського дербі, але при цьому після відпочинку. Справа в тому, що Раньєрі дав перед настільки важливим матчем перепочинок лідерам команди. У такому складі перемога була не простою так і кадрових втрат уникнути не вдалося.

Травмовані Легроттальє, Сіссоко вибув на 2-3 місяці через перелом ноги. Що ж, пару Кьелліні складе Мелльберг, а до відсутності когось з центральних півзахисників ми вже звикли. В суботу грала пара Яквінта - Амаурі, це побічно свідчить, що проти Челсі зі старту зіграють Дель П'єр і Трезеге.

Челсі у вихідні провів матч на Кубок Англії проти Ковентрі. Відіграли основним складом, продовжили переможну ходу. Головною подією стало повернення Ессьєна на поле. Проти Ковентрі не грав Анелька, у нього ушкодження. Під питанням його участь і в матчі з Ювентусом. Замість Ніколя може зіграти інший француз, Малуда, якого пророкують як раз в Стару Синьйору після закінчення сезону Недведа.

Згадаємо також і про португальську рокіровку в лазареті. Карвальо відновився, а Пауло Феррейра вибув, ще один їхній товариш по збірній, Деку поберегли проти Ковентрі і Хіддінк прийме рішення про участь його тільки перед матчем. Ну і не можна не відзначити Дрогбу, який все більше набирає форму і впевненість.

Панатінаікос - Вільярреал

Афіни. Олімпійський. 21:45


Арбітр: Массімо Бузакка (Швейцарія)

Перший матч: 1:1  ВІДЕО

З Іспанії греки привезли позитивний результат. Якщо перед першим матчем шанси Субмарина виглядали краще, то тепер, як мінімум, вони зрівнялися. На користь Пао кажуть рідні трибуни і гарна гра на Мадрігалі, де Вільярреалу вдалося відігратися лише з сумнівного пенальті.

У кастелонців на вихідних не грали Россі, Пірес (участь француза в Афінах під питанням), а сам матч з Еспаньолом дозволив команді Пеллегріні ще протриматися на 4-му місці у Прімері.

Подивимося, чи вдасться іспанцям пробити Грецький бетон і закінчити для греків казку на імені Ліга Чемпіонів. В Афінах же уповають, що з іскри розгориться полум'я, і Жовта Субмарина стане жертвою трансформації з бетону в Грецький вогонь.

Баварія - Спортинг

Мюнхен. Альянц Арена. 21:45


Арбітр: Мартін Ханссон (Швеція)

Перший матч: 5:0 ВІДЕО

Результат першого матчу абсолютно відбиває зацікавлення до матчу-відповіді в Німеччині. Навіть незважаючи на всі кадрові труднощі Баварії (травмовані Тоні, Рібері, Алтинтоп, Боровські, ушкодження у Ван Буйтена), криза в грі, вигадка про невідповідність Клінсманна, 3-є місце в Бундеслізі ... Однак, як переконливо показав матч в Лісабоні, всі ці проблеми не для Спортінга.

Всеволод Капелюшников, uaSport.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK