Тренер Роми: Потрібно проявити характер

Тренер Роми: Потрібно проявити характер
АР

Чотири основні гравці римлян ризикують сьогодні не вийти на газон олімпійського стадіону в Римі. Півзахисники Альберто Аквілані й Давід Пісарро, нападаючий Франческо Тотті, а також воротар Доні можуть пропустити матч через травми.  

Абсолютно точно з  Арсеналом не зіграють Марко Кассетті, Сімоне Перротта, дискваліфікований Даніеле Де Россі та Сісінью. 

"Ми повинні проаналізувати ситуацію перед матчем, щоб зрозуміти, хто здоровий, - наводить слова італійського фахівця прес-служба УЄФА. - Можливо, у грі буде призначено додатковий час. Ми повинні враховувати це, коли ухвалюватимемо остаточне рішення.  

У будь-якому випадку, цього разу все буде по-іншому. За нас горою стоятимуть уболівальники. Нам потрібно проявити характер. Нам потрібно добитися результату. Але я вірю у хлопців. Вони завжди показували кращу гру в найважливіших матчах".

Також Спаллетті, що виводив Рому до чвертьфіналу в двох попередніх сезонах, сказав, що непогано знає суперника.  

"Я добре знайомий з Арсеналом, - зауважив він. - Він сильний у технічному плані й володіє динамічними флангами. Ми повинні перешкодити суперникові швидко доходити до нашої штрафної. У лондонців є гравці, що оговталися після травм. Крім того, масу неприємностей нам може вчинити неймовірна швидкість Тео Уолкотта". 

Матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів між італійською Ромою і лондонським Арсеналом відбудеться сьогодні, 11 березня в Римі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK