Тимощук: Зеніту не звикати до серйозних суперників

Тимощук: Зеніту не звикати до серйозних суперників
Reuters

"Почуваюся вже добре, особливо якщо врахувати, що перші два тижні після травми взагалі не тренувався. Зараз працюю в загальній групі. І хоча знову підходити до оптимальних кондицій було не просто, з кожним днем почуваюся все краще. Головне, що ушкодження, яке було, практично не турбує", - сказав Тимощук. 

"Настрій у команді загалом добрий. Тепер треба добре провести тренування, оговтатися після дороги і налаштуватися на Удінезе. Адже матч дуже відповідальний. З іншого боку, нам не звикати до складних суперників. Минулого року Зеніту діставалися, напевно, найсильніші з можливих супротивників, у цьому вони теж не з простих. Отже, все залежить від нас: як налаштуємося на матч, з якою самовіддачею діятимемо в кожному епізоді, чи будемо на на полі єдиною командою", - зазначив капітан пітерців.

"Гадаю, з італійцями Зеніт гратиме за колишньою схемою. Ми сильні своєю грою, показуємо впевнений, барвистий футбол, чергуємо атакуючі дії з оборонними. Отже, вважаю, немає сенсу що-небудь змінювати, підлаштовуватися під суперника - треба просто продовжувати грати у свій футбол", - додав він. 

Аналітика: Кубок УЄФА: Анонс матчів

"Удінезе - хороша команда, яка непогано стартувала в чемпіонаті Італії. Зараз вона не входить до зони єврокубків, але в матчах із клубами, що стоять у таблиці вище, показала хороший футбол. В Удінезе непоганий підбір гравців, що володіють сильними індивідуальними якостями і швидкістю.

Італійський клуб має у своєму розпорядженні хороших нападаючих і при цьому вміє грати організовано, вважаючи за краще не пропустити, нехай навіть у збиток красі гри", - сказав гравець Зеніту.  

"Скажу чесно - об'єктивно оцінювати пару ЦСКА - Шахтар мені складно. Адже з ким би не грав Шахтар, все одно вболіватиму за нього. А взагалі пара дуже цікава - суперники гідні один одного. Цікаве буде протистояння. Прогноз на його результат, напевно, дати не ризикну. Знову ж таки тому, що об'єктивним мені бути складно", - заявив Тимощук. 

Нагадаємо, що матч 1/8 фіналу Кубка УЄФА Удінезе - Зеніт відбудеться сьогодні, 12 березня в Італії. Початок о 21:40. 

Он-лайн усіх поєдинків 1/8 фіналу Кубка УЄФА на uaSport.net.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK