Зідан назвав найкращого гравця світу

Зідан назвав найкращого гравця світу

Зідан вважає, що Джеррард приносить команді помітно більше користі, ніж розрекламовані Кріштіану Роналду і Ліонель Мессі. 

"Журналісти приділяють Джеррарду значно менше уваги, ніж Роналду і Мессі. Але я вважаю, що саме Стівен - найкращий футболіст світу. Якщо з якихось причин його немає на полі, то це позначається на всій команді", - заявив Зідан . 

"Коли ми перемагали в першості Іспанії та Лізі чемпіонів разом із Реалом, я говорив, що найважливішою ланкою команди був Клод Макелеле. І це не тільки моя думка. Луїш Фігу і Рауль погоджувалися зі мною. Те саме можу сказати і про роль Джеррарда в Ліверпулі", - наводить слова легендарного француза видання goal.com.

"Він завжди може віддати тонкий пас, виводить партнерів на ударні позиції та забиває сам. Але це не головне. Найважливішим є те, що Стівен вселяє в партнерів упевненість у своїх силах. Цьому не можна навчитися, оскільки подібні якості в людині або є, або їх ніколи не буде", - додав Зідан, котрого тричі визнавали найкращим футболістом світу. 

Раніше екс-капітан збірної Франції Зінедін Зідан зізнався, що мріє повернутися у футбол як консультант, повідомляє LEquipe.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK