Гомес: Після Віталія буде його молодший брат Володимир

Гомес: Після Віталія буде його молодший брат Володимир
АР

"Я набагато швидший за Віталія. Я весь час битиму, а він частіше промахуватиметься. За кожен свій свинг по повітрю він отримає від мене два або навіть три удари в обличчя. Буду так швидко рухатися на рингу, що Віталій мене взагалі не побачить. А того, кого не видно, не можна як слід ударити", - сказав Гомес. 

"Це дійсно буде прекрасний день мого повернення на великий ринг. Адже після проблем, які я мав з наркотиками, алкоголем, жінками, ніхто не чекав, що я піднімуся на такий ступінь і кину виклик Кличку.

На щастя, ці проблеми вже позаду, я став сильнішим і міцнішим. І ось тепер я готовий зробити останній крок і здійснити найбільшу мрію, піднести моєму батькові на Кубі пояс Чемпіона світу", - заявив кубинський спортсмен. 

"Імовірно, що наступним після Віталія буде його молодший брат Володимир: він у моєму списку вірогідних суперників під номером один. З ним я теж упораюся. Можливо, навіть і Валуєв прийде і скаже про помсту росіян, і тоді отримає від мене теж...", – розповів Гомес виданню Спорт-Експрес в Україні. 

Бій між Хуаном Карлом Гомесом і Віталієм Кличком відбудеться 21 березня в німецькому Штутгарті.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK