Віталій Кличко: Гомес зможе вистояти максимум 6-7 раундів

Віталій Кличко: Гомес зможе вистояти максимум 6-7 раундів
Павло Терехов / Прес-служба братів Кличків

- Як проходить підготовка, що нового побачать глядачі 21 березня в рингу? 

Я чудово почуваюся і перебуваю у відмінній формі. Підготовка до поєдинку збудована ідеально і йде повним ходом. Я не можу дочекатися виходу в ринг проти Хуана Карлоса. Ви станете свідками хорошого поєдинку двох професіоналів. 

- У своєму останньому бою, Ви показали чи не найкращий свій бокс, а Гомес - навпаки - ледве переміг не найсильнішого Володимира Вірчиса. Як налаштовуєтеся на цього суперника?

Налаштовуюся тільки на перемогу, інакше і бути не може. Гомес - сильний суперник, але все таки,  навіть коли ми працювали разом із ним у промоутера Клауса-Пітера Коля, під час спарингів я неодноразово нокаутував кубинця. Правда, тоді він виступав усього лише в першій важкій вазі. Проте, з того часу він виріс до першого номера в рейтингу WBC, зараз це швидкий професійний боксер, боксувати з ним незручно. Проте, я ще більш незручний для нього. І  21 березня в Штуттгарті я це покажу. 

- Які сильні та слабкі боки Вашого суперника?   

- Його слабкий бік - те, що він вийде в ринг проти Кличка. Адже тоді  будуть розвіяні всі його заяви про те, що він зможе нокаутувати мене. А щодо сильних боків, то, як я вже сказав - у нього хороша швидкість, проте, після атаки йому необхідно якийсь час для подальшої концентрації. Цим я і скористаюся. 

- І Ви, і Гомес дуже добре знаєте один одного. Кому цей факт зіграє на руку?

Якби Гомес добре мене знав, він би не брав собі у спаринг-партнери Володимира Вірчиса. Оскільки ми з ним абсолютно різні за технікою ведення поєдинку. І вже сам Вірчис заявив, що в кубинця немає шансів утриматися на ногах, це він з'ясував, перебуваючи в його тренувальному таборі. 

- Раніше гучні заяви перед боєм робили тільки Ваші суперники, тепер Ви ставите ріжки Гомесу, по кілька разів на місяць викликаєте на бій Валуєва, а Ваш брат обіцяє Хею показати, де раки зимують. Це нові брати Клички? Чи Ви, нарешті, дали волю емоціям, які раніше вміло стримували?   Гадаю, вислови Володимира  - це дуже м'яка відповідь на ту витівку, яку дозволив собі зробити Девід Хей. А справжні емоції братів Кличків вимірюються силою удару. 

- Проясніть ситуацію з Олегом Маскаєвим? Може, час випустити на нього когось із бійців К2 East Promotion?

- Якщо Маскаєв так хоче зі мною зустрітися в рингу, то хай приїжджає до мене в тренувальний табір, ми йому видамо рукавиці, і він спробує боксувати. Бій між Кличком і Маскаєвим буде цікавий хіба що глядачам тренувального табору, і не більше. Жоден телеканал не захоче купити права на його трансляцію. А щодо бійців К2 - добра думка, треба подумати. 

- Як проходять переговори про бій вашого брата з Девідом Хеєм?  

Переговори проходить складно, упевнений, що вони наближаються до завершення і незабаром офіційно оголосять дату і місце поєдинку. 

- Прогнози - справа невдячна, але все-таки, глядачам 21-го чекати на швидкоплинний бій чи запасатися провіантом на всі 12 раундів?

Бій буде красивим і принесе задоволення всім любителям професійного боксу. Гадаю, Гомес зможе вистояти максимум 6-7 раундів. А як це відбуватиметься, ви зможете побачити 21 березня, завдяки прямій трансляції на телеканалі Інтер. 

Бій Віталій Кличко - Хуан Карлос Гомес відбудеться 21 березня в Штуттгарті. На кону - Чемпіонський пояс WBC, що належить українцеві. Телетрансляція поєдинку на каналі Інтер, текстова - uaSport.net.

uaSport.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK