Металіст і Динамо розсудить француз

Металіст і Динамо розсудить француз
АР

Лоран Дюамель народився 10 жовтня 1968 року у французькому Руані. Статус арбітра ФІФА отримав в 1999 році, повідомляє прес-служба ФК Металіст.

У цього арбітра вже є досвід роботи з українськими командами. Так, 17 лютого 2005-го року він обслуговував матч Кубка УЄФА між Динамо і Вільярреалом, який закінчився з рахунком 0:0. Нагадаємо, тоді три жовті картки отримали господарі (Несмачний, Юссуф, Нінкович) і два - гості. У відповідному матчі Динамо програло з рахунком 2:0 і вилетіло з Кубка УЄФА.

Крім того, 29 серпня 2007-го року бригада Дюамель працювала на матчі Шахтар-Зальцбург, який закінчився з рахунком 3:2. Відразу п'ять жовтих карток отримали господарі і два - гості.

У міжнародних матчах цей арбітр відрізняється лояльністю. В середньому він показує 3.55 горчічніка за гру (господарі-гості 1,80-1,75), 0,08 червоних карток за матч, і в кожному п'ятому матчі вказує на точку.

Часто Лоран Дюамель працює на матчах разом зі своїм братом. На цей раз Стефан також приїде до Харкова. Другим асистентом стане Крістіан Тойсон. Четвертий арбітр: Ерве Пічірілло (вся бригада - з Франції).

Суддівський спостерігач УЄФА: Еммануель Цамміт (Мальта), делегат: Девід Блад (Ірландія).

Матч Металіст - Динамо відбудеться 19 березня у Харкові (перший поєдинок завершився з рахунком 1:0 на користь киян). Текстова трансляція двобою на uaSport.net.

uaSport.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK