Луческу: ЦСКА - одна з найдосвідченіших команд у Кубку УЄФА

Луческу: ЦСКА - одна з найдосвідченіших команд у Кубку УЄФА
ФК Шахтар

"Якщо говорити про першу гру, то згадується тільки удар Дзагоєва по воротах. Жирков у своїй зоні був повністю блокований Срною і Дуляєм. Те саме ми змогли б вигадати і тут, щоб його нейтралізувати. Для нас, ще раз повторюю, істотніша відсутність Дмитра Чигринського. Звичайно, ті, хто його замінять, зобов'язані продемонструвати, що вони відповідають його рівню і спробують зіграти не гірше, ніж він", - зазначив наставник Гірників.  

"Гра з Металістом у чемпіонаті України була не менш важлива, ніж поєдинок з ЦСКА. Тому що-небудь пробувати на гру з Армійцями я не збирався. Ми готувалися саме до цього матчу. Тому я і поставив той склад, який вважаю оптимальним на цей поєдинок. І виявився правий. Зараз зовсім інша гра, інший рівень. Знову ж таки спробую виставити на гру футболістів, котрі перебувають у найкращій формі для завтрашньої зустрічі" - сказав Луческу. 

"Сьогодні поле хороше. Подивимося, що завтра нам піднесе погода. Якщо вона зміниться, поле буде зовсім інше. Але наразі воно нормальне. Деколи за станом газону я визначаю склад на гру. Тому як одні гравці почуваються краще на жорсткому полі, інші пристосовані до м'якого", - додав він.  

"Гадаю,  ЦСКА - це одна з найдосвідченіших команд, які залишилися в Кубку УЄФА на цій стадії.  У Москві ми показали, що Шахтар не гірший за ЦСКА. Можливо, у їх складі є гравці з багатшим досвідом, що виступають за свої національні збірні. І в ЦСКА, і в нас є молоді футболісти, бразильці, що ще не досягли своєї оптимальної форми. Що ж до матчу, то ми маємо певну перевагу саме в розстановці гри. Якщо пригадати ті поєдинки, які ми тричі провели на  Кубку Першого каналу, вони теж були дуже показові, в них була висока напруженість. Хоча й вони мали тренувальний характер.

Звичайно, все вирішує результат. Із чотирьох матчів, зіграних з ЦСКА, у трьох ми мали повну перевагу", - сказав тренер Шахтаря.  

"Знаю, що завтра ЦСКА буде дуже мотивований. Вони проходили через момент ейфорії, коли вигравали Кубок УЄФА. Вони знають, що це таке, і напевно хочуть повторити цей шлях. Упевнений, завтра вони покажуть усю свою потужність і весь свій досвід", - заявив Луческу.  

Про перед матчеву ситуацію читайте в спеціальному аналітичному матеріалі від uaSport.net. 

Нагадаємо, що  перший матч 1/8 фіналу Кубка УЄФА між ЦСКА і Шахтарем завершився перемогою москвичів з рахунком 1:0. 

Матч-відповідь відбудеться 19 березня в Донецьку. 

Текстову он-лайн трансляцію матчу читайте на сайті uaSport.net.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK