Тренер Гомеса: Ви побачите поразку Віталія

Тренер Гомеса: Ви побачите поразку Віталія
АР
Орландо Куельяр вважає, що знайшов слабке місце Віталія: "Кличко завтраотримає кілька розсічення. Досвід Леннокса Льюїса показав, що у Кличка дуженіжна шкіра біля брів. І ми будемо цілитися в це місце. Так, він Лікар Залізний Кулак, але після бою зГомесмо йому знадобитися не простий лікар, а хірург ", - похваливнаставник Гомеса.

На питання, чи є у його підопічного секретна зброя проти українця, тренервідповів: "Звичайно! Секретний Панча! Ви побачите його в момент Х. Віталій- великий чемпіон, велич в світі боксі і в Німеччині, гламурно-модельнийперсонаж. До нього і його брата тягнеться весь світ. Однак тепер настає часГомеса. Одна легенда закінчується, і починається інша. Ви побачите поразкуВіталія. Гомес проявить себе, відправивши суперника на пенсію ", - невгамовувався він.

Свою впевненість Куельяр пояснює просто: "А погляньте на мою кар'єру. Язвик бити хлопців, які вважалися непереможеними. Згадайте Глена Джонсона! Щепереглядаючи хлопця в залі, я моментально розумію, як з ним слід працювати.Важливо лише, щоб він виконував всі мої установки . Це нескладно, таємниці вцьому немає ніякої ", - говорить наставник кубинця.

"Справа в тому, що в бою проти Кличка Гомес буде використовувати не тількисвій досвід, але також і мій. Під час поєдинку буду давати Хуан Карлосу точнівказівки. Тому Кличку ми будемо протистояти вдвох. Я дуже люблю і поважаютренера Віталія Фріц Здунека, але зараз настає наш час ", - підкреслюєтренер Гомеса.

На думку експертів, які віддають перемогу Кличку, Куельяр реагує з посмішкою:"Я і раніше доводив критикам їх неправоту. Вони забувають одну річ: їхвисновки ґрунтуються на математичних розрахунках, а я конкретно працюю надпитанням", - стверджує він.

"Гляньте на Глена Джонсона, побив всіх у своїй категорії: і РояДжонса-молодшого і Ентоні Тервера! Усіх! Всі мої бійці були аутсайдерах, але впідсумку перемагали фаворитів. У мене погані очі, тільки гляну на суперника, івсе - наврочу! ", - хвалиться тренер.

На запитання ж про те, скільки разів він переглядав запис бою Кличко-Льюїс,наставник кубинця відповів: "Чесно сказати, небагато. Вони обидва правші,а Гомес лівша. Той поєдинок був справжньою бійнею. Вони просто молотили одинодного - нуль техніки, нуль стратегій. Гомес же продемонструє науку боксу, а негігантські розміри або ж невгамовну силу. Справжній бокс річ ментальна, а нефізична ", - резюмував Куельяр.

Нагадаємо, що бій між Хуаном Карлом Гомес і Віталієм Кличком відбудеться 21березня в німецькому Штуттгарті.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK