Біатлон: Бьорндален перемагає в персьюті, Деркач - 36-й

Біатлон: Бьорндален перемагає в персьюті, Деркач - 36-й
Reuters
Вперше в сезоні стартувавши в жовтому лідерському бібі, Король біатлону щебільше закріпив свої владні повноваження на вершині світового рейтингу.

Усе зважилося на останній стійці, куди Бьорндален підійшов через 8 секундпісля лідерського дуету Грайс Свендсен. Але якщо німець промахнувся двічі, амолодий норвежець і зовсім три рази, то нерви Уле-Айнара виявилися максимальноміцними, і дозволили Бьорндалену піти на фінішне коло з комфортною перевагою.

А доповнили п'єдестал пошани зовсім не ті, хто виблискував протягом трьохчвертей перегонів. Хоча Грайс і зумів нав'язати боротьбу за подіум на останнімколі дистанції, все-таки призові місця дісталися більш точним Сімону Едеру іТомашу Сікорі.

Завдяки третьому місцю Сікора, хоч практично і втратив шанси на ВеликийКришталевий Глобус, зберігає деякі перспективи поборотися з Бьорндаленом заМалий кубок у перегонах переслідування.

Єдиний представник України В'ячеслав Деркач сьогодні виступив дуженепогано. Проблеми  швидкості надистанції капітан нашої команди компенсував відмінною стрільбою, припустившисьна чотирьох вогневих рубежах усього одного промаху. Завдяки цьому Деркачувдалося фінішувати 36-им і набрати очки в загальний залік Кубка світу.

1.Уле-Айнар Бьорндален (Норвегія) - (1+0+1+0) 33:36.3

2. Сімон Едер (Австрія) - (0+0+1+0) +25.1

3. Томаш Сікора (Польща) - (0+1+1+0) +25.3

...

36. В'ячеслав Деркач (Україна) - (0+0+0+1) +2:39.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK