Біатлон: Хенкель перемагає в гонці переслідування, Семеренко - 11-а

Біатлон: Хенкель перемагає в гонці переслідування, Семеренко - 11-а
Reuters
Росіянка Ольга Зайцева, що лідирувала аж до четвертого рубежу, на останній стійціприпустилася свого єдиного промаху в цій гонці, і він виявився фатальним.Феноменальна гонка у виконанні Андреа Хенкель позбавила Зайцеву перемоги: нієдиного промаху і фантастичний хід дистанцією.

Зайцева друга, а на третій щабель п'єдесталу зійшла молода француженкаМарі-Лор Брюне. П'ятою в підсумковому протоколі виявилася Каті Вільхельм, і на9 очка скоротила своє відставання в загальному заліку Кубка світу.

Крім того, високим місцем сьогодні Каті забезпечила собі завоювання МалогоКришталевого Глобуса в заліку персьютів. Ще одна претендентка на Великийкришталевий глобус, Магдалена Нойнер, у черговий раз завалила останню стійку іще більше віддалилася від завоювання цього трофея.

Усього один промах у гонці зробила й Віта Семеренко, але навіть доситьточна стрільба не дозволила їй втриматися в десятці найсильніших: хід надистанції сьогодні був важким, і в підсумку Віта 11-а. Проте Віта зуміла нафінішній прямій випередити свою суперницю в рейтингу Кубка світу КайсуМакяряйнен.

Ще одна наша біатлоністка Олена Підгрушна фінішувала на 51-му місці. Завтранорвезький етап фінішує чоловічим і жіночим мас-стартами.

1. Андреа Хенкель (Німеччина) - (0+0+0+0) 25:04.0

2. Ольга Зайцева (Росія) - (0+0+0+1) +3.2

3.Марі-Лор Брюне (Франція) - (0+0+0+1) +24.0

...

11. Віта Семеренко (Україна) - (1+0+0+0) +1:08.4

51. Олена Підгрушна (Україна) - (0+1+1+2) +6:08.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK