Тронхейм-2009: Тора Бергер перемогла в гонці мас-старту

Тронхейм-2009: Тора Бергер перемогла в гонці мас-старту
Reuters
Жіночий мас-старт у Тронхеймі вийшов набагато більшзахоплюючим, ніж чоловічий що відбувся раніше. На фінішне коло щільною групоюпішли відразу п'ять спортсменок у межах п'яти секунд, і все повинно було визначитисяспринтерською розв'язкою. У підсумку Фортуна посміхнулася представниці господарівтраси Торі Бергер, що на радість численним глядачам першої перетнула фінішнуриску.

На другому місці виявилася Сімона Хаусвальд, на третьому -Сандрін Байї. Образливе четверте місце дісталося білорусці Дар'ї Домрачьовій.П'ятої фінішувала Каті Вільхельм, якій не вистачило сил на останнє коло.

Українська збірна, мала в особі сестер Семеренко вдвічібільше шансів, ніж у чоловічій гонці,але порадувати шанувальників біатлону вони не зуміли: на жодному рубежі нашідівчини не зуміли обійтися без промахів, і в підсумку фінішували в третьомудесятку.

У боротьбі за Великий Кришталевий Глобус Каті Вільхельмвідроджує інтригу. Відігравши сьогодні 11 очок у лідера - Хелени Йонссон, всірозбірки за перемогу в сезоні, Каті перенесла в Ханти-Мансійськ. У залікумас-стартів усе також визначиться в останній гонці: зараз із врахуваннямвідрахування гіршої гонки Вільхельм у суперечці за Малий Глобус відстає відЙонссон усього на 7 очок.

1. Тора Бергер (0+0+0+1) 39.29.7

2. Сімона Хаусвальд (1+0+0+1) +1.0

3. Сандрін Байї (0+0+0+1) +2.1

...

24. Віта Семеренко (1+1+1+1) +2:51.4

29. Валя Семеренко (2+1+2+1) +3:29.5

У чоловічому мас-старті переміг норвежець Оле-АйнарБьорндален. Дериземля був 18-м.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK