Заваров чекає від Степана Черновецького подвигів на турніку

Заваров чекає від Степана Черновецького подвигів на турніку
ФК Арсенал

Про те, чому команда приїхала не на клубному автобусі: "Справа в тому, що в лобове скло нашого автобуса потрапив камінь і воно зруйнувалося. Правда, сталося це ще у листопаді минулого року".

Про керівництво Арсеналу: "Кожен день якісь нові президенти. То Степан, то ще хтось ... На сьогоднішній день я спілкуюся з Володимиром Миколайовичем Пустоварьовим (генеральний директор Арсеналу), який фінансує весь проект".

У лобове скло нашого автобуса потрапив камінь і воно розсипалося. Щоправда, сталося це ще в листопаді минулого року


"Степана Черновецького я взагалі в очі не бачив, і мені важко сказати, яку роль він виконує. Я не знаю, як там керівники домовлялися між собою, але поки що стан у нас на плаву - ніяк не можемо кинути якір.

Де ми, хто ми? ... Якось неприємно. Я сподіваюся, що біля керма клубу будуть люди, які з розумінням ставляться до футболу. Тоді Арсеналу буде дихати значно легше. А то щось ми засиділися на других ролях. Побачимо ... Якщо Степан Черновецький, як і його батько, підтягується на турнік 30 разів, то це буде нормальний варіант", - розповів Заваров.

У понеділок, 23 березня, відбувся передостанній матч 21-го туру української Прем'єр-ліги: у київському дербі грали Динамо і Арсенал. Динамо виграло 3:0.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK