F1: Масса вважає Brawn GP основним конкурентом Ferrari

F1: Масса вважає Brawn GP основним конкурентом Ferrari
АР

Нова машина BGP 001 несподівано виявилася швидкою, і Масса вважає, що швидкість, продемонстрована Дженсоном Баттоном і Рубенсом Баррікелло на тестах, цілком імовірно допоможе їм досягти успіху і в Австралії, повідомляє AP.  

"Зважаючи на результати останніх тестових сесій, Brawn GP, безумовно, можна вважати нашим головним конкурентом. Ми бачили, як ця команда, поставши з попелу, поїхала на секунду швидше за всіх інших", - сказав Масса.

"Проте Ferrari F60 цілком конкурентоздатна, швидка і стабільна. Ми кілька разів провели імітацію перегонів, і машина витримала їх без проблем. Ми готові до Чемпіонату, і, сподіваюся, виступимо в Австралії не гірше, ніж у попередні роки", - заявив гонщик Ferrari. 

Масса також дав зрозуміти, що його здивували складнощі, з якими в міжсезонні зіткнулася команда McLaren, випробовуючи нову машину: "Багато хто вважає, що тести не такі важливі, як перегони, і частково це так. Але коли ти постійно опиняєшся у хвості, значить, твої справи йдуть не дуже добре", – сказав Феліпе Масса. 

Новий сезон Формули-1 стартує 27 березня в Мельбурні. Минулого року на Гран-прі Австралії перемогу отримав пілот McLaren британець Люїс Хемілтон.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK