Михайличенко: Результат на першому місці

Михайличенко: Результат на першому місці
Аліна Абдуллаєва / uaSport.net

"Готуватися до гри ми будемо безпосередньо в Лондоні. До матчу не готуватимуться Горяїнов, Кравченко, Девич, Селезньов і Гоменюк. Останні троє не в оптимальній формі. Але я вірю, що вони поліпшать свій стан, за ними майбутнє збірної України", - заявив наставник українців.  

"На збір їдуть 23 гравці. На базі зібралися всі окрім Вороніна й Тимощука. Планувалася на зборі контрольна гра, але я відмовився від неї у зв'язку з тим, що провідні команди мали сильне навантаження й емоційно втомилися. Правильно це чи ні, покаже час", - додав він. 

"Відговорювати Несмачного від виходу зі збірної немає ніякого сенсу, і я поважаю його рішення і вдячний йому за те, що він зробив для команди. Двері для нього як і раніше відкриті", - сказав Михайличенко.

"Боротися за лідерство завжди важко. І я б не скидав з рахунків збірну Білорусі, яка боротиметься за місце у двійці. А в нас є ще всі шанси поборотися за перше місце", - зауважив тренер збірної України.    

"За хорошої гри добитися результату більше шансів. Але за значущістю результат на першому місці. Тим більше, коли йде битва за перше місце", - заявив Михайличенко. 

"Ми віддаємо усвідомлюємо рівень суперника, але у світі вже немає команд, які не можна обіграти. Якщо Україна хоче бути на світових форумах, треба грати і перемагати і на Уемблі. Якщо не буде такої віри, чогось досягти буде складно. Якщо ми зможемо виконати задумане, результат прийде", - сказав наставник української збірної.

"Андрій Шевченко дуже мало грав цього року, були травми, погані ігри, але його величезний досвід і бажання безцінні. Той же Кравець зможе краще зростати поряд із Шевченком. Сплав досвіду і молодості це не просто слова", - підкреслив тренер.  

"Якщо Воронін покаже на зборі хорошу готовність, ми постараємося максимально використовувати його. Гравці збірної повинні вміти швидко перелаштовуватися від клубної гри до гри збірної, не приховуючи свої найкращі якості", - додав він. 

"Хотілося б розіграти Капелло, але один я це зробити не зможу", - підсумував Михайличенко.  Нагадаємо, що матч Англія - Україна відбудеться 1 квітня на стадіоні Уемблі. 

Раніше головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко оголосив розширений список кандидатів для підготовки до відбіркового матчу Чемпіонату світу-2010 з Англією.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK