Каладзе: Lamborghini - моя, за кермом був Андрій Стрижак

Каладзе: Lamborghini - моя, за кермом був Андрій Стрижак
АР

"Дуже люблю їздити на гарних машинах і в поїздки завжди беру з собою автомобіль. У середині березня я був у Києві, а в цей час на фурі з Мілана доставляли мою Lamborghini Murcielago в Україну", - заявив в інтерв'ю Каха Каладзе.

Розповів грузинський футболіст і про того, хто перебував за кермом суперкара: "Мій близький друг - Андрій Стрижак, який живе в Ужгороді, попросив дати йому автомобіль покататися. Я відповів: які питання, звичайно, бери, катайся! Він не збирався купувати цю машину. Не можу сказати, чим Андрій займається, це краще в нього запитати, але грошей на Lamborghini Murcielago у нього точно немає. Незважаючи на те, що його батько - голова Конституційного суду".

Також футболіст розповів про подробиці аварії: "20 березня мені подзвонив Андрій і сказав, що сталася аварія. Можливо, не розрахував він трохи швидкість - адже машина спортивна з потужним двигуном. Я не засмутився - головне, що люди цілі, а залізо завжди можна виправити".

Lamborghini Murcielago Каладзе купував в Мілані - вона коштує зараз там близько 235 тис. євро. Так як машина розбита, то її знову завантажили на транспорт і відправили в Мілан - страхова повинна відшкодувати збитки.

"Я зараз заліковую травму, приїхав погостювати у батьків в Тбілісі. У Грузії я їжджу на джипі - Mercedes. Там у мене стоїть ще Rolls-Royce, який мені подарували друзі. Але на ньому ніхто не їздить. Уже зараз і не згадаю де з Андрієм Стрижаком познайомився, але знайомство відбулося дуже давно. Років сім тому це було, я тоді ще за київське Динамо грав", - розповів футболіст.

У п'ятницю, 20 березня, на об'їзній дорозі Ужгорода, в мікрорайоні Шахта, біля перехрестя, де розташований коньячний завод, на високій швидкості злетів з дороги і повністю розбитий автомобіль марки Lamborghini Murcielago.

Як зазначає видання Сегодня Спорт, передбачається, що за кермом машини, вартістю 200 тисяч євро, перебував Андрій Стрижак, син голови Конституційного суду України Андрія Стрижака.

Розбиту машину, яка була з італійськими номерами, оперативно відвезли з місця ДТП на евакуаторі. Іноземні номери були зняті з машини відразу після аварії.

Як зазначає Газета по-киевски, зараз суддя Стрижак мовчить і ніяк не коментує інцидент, а його помічники пояснюють відсутність коментарів плановою відпусткою керівника.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK