Російські ЗМІ хочуть позбавити Віталія Кличка семи перемог

Російські ЗМІ хочуть позбавити Віталія Кличка семи перемог
AP

В новині про те, що Всесвітня боксерська рада (WBC) визнала старшого з братів кращим нокаутером в історії, зазначено, що Кличко-старший здобув 44 перемоги.

У повідомленні наголошується, що з цих 44 боїв українець виграв нокаутом 35. Як стверджує Lenta.Ru, на професійному ринзі Віталій Кличко здобув 37 перемог і 36 разів посилав суперників в нокаут. Українець також зазнав дві поразки.

WBC, який визнав Кличка-старшого кращим нокаутером в історії боксу, зазначив у своєму прес-релізі, що відсоток перемог нокаутом в українця складає 97,2. В новині на сайті Кличка вказаний такий же відсоток.

Lenta.Ru, посилається на дані boxrec.com про кількість перемог, і поразок нокаутом Віталія Кличко на професійному ринзі. На сайті братів Кличко в розділі, присвяченому біографії Віталія, зазначено, що він здобув 35 перемог (34 - нокаутом) і зазнав дві поразки.

Раніше Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко, що переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді обов'язкового претендента на свій титул кубинця Хуана Карлоса Гомеса, розповів, що далі хоче зустрітися з росіянином Миколою Валуєвим.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK