Шевченко: З Арсеналом Аршавін зможе домогтися багато чого

Шевченко: З Арсеналом Аршавін зможе домогтися багато чого
Reuters
"Андрій стабільно показує гарний футбол і перебуває воптимальній формі. Ну а 2008 рік став для нього поки одним із найкращих укар'єрі. Із Зенітом він виграв Кубок УЄФА і Суперкубок, зі збірною Росії дійшовдо півфіналу чемпіонату Європи. При цьому в обох командах був безумовнимлідером. Якби я входив до складу журі конкурсу Зірка, без коливань віддав биАндрію свій голос", - заявив Шевченко.

"Наскільки я знаю, у Європу Андрій рвався давно. Радий,що йому вдалося здійснити мрію й виявитися в чемпіонаті, де, як він сам говоривв одному з інтерв'ю, є можливість підвищувати майстерність. І мені здається, щоз Арсеналом Аршавін зможе домогтися багато чого. Каноніри - єдиний клубанглійської Прем'єр-ліги, що грає не в британський футбол у класичному йогорозумінні. Колективу Венгера властивий комбінаційний стиль із короткимипередачами. Не сказав би, що знаю манеру гри Аршавіна до дріб'язків, алешвидкий футбол, мені здається, його стихія", - повідав Андрій Шевченко.

"Я був би здивований, якби в Аршавіна не пішло в новійкоманді. Цей клуб немов створений для Андрія, а він - для нього. Аршавін, вважаю,прийняв вірне рішення, перейшовши в Арсенал, а не в Барселону. Тим більше щоВенгер, перш ніж запросити росіянина, довгий час стежив за його грою", -розповів Шевченко.

"Щоб порадив Андрію? Головне - стежити за собою, щобуникнути травм. Якщо на старті британської кар'єри Аршавін обійдеться безушкоджень, усе в нього повинно вийти", - відзначив він.

Нагадаємо, Шевченко двічі був власником призу Зірка, щовидання вручає найкращому гравцеві на пострадянському просторі за підсумкамикожного року.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK