Протасов: Роботу почну не зараз, з літа

Протасов: Роботу почну не зараз, з літа
upl.com.ua

Про договор з Іраклісом: "З керівництвом Іракліса ми про все домовилися. Сьогодні чи завтра повинен підписати контракт. Роботу почну не зараз, з літа. Щоправда, за умови, що Іракліс не вилетить з вищого дивізіону. Втім, думаю, що все у них буде нормально".

Про умови контракту: "Мій контракт буде розрахований на два роки. Завдання - зробити команду, яка б боролася за четверте-п'яте місця в національній першості Греції, тобто за участь в єврокубках. Бюджет клубу не дуже великий, суми - непорівнянні з Україною та Росією, але ця команда ніколи не була особливо багатою. І тим не менш вона повинна бути на пристойному рівні".

Про сім'ю: "Ми обговорювали цю тему в колі сім'ї, у мене буде можливість бувати вдома щотижня. Діти ходять в одну і ту ж школу вже стільки років. Вирішили їх не зривати. Та й дружина залишиться в Афінах. Адже ми чекаємо поповнення. Кого саме, дізнаємося через кілька тижнів. Але два пацана вже є. Звичайно, хочеться, щоб була вже і дівчинка".

Повідомлялося, що відомий футболіст і тренер Олег Протасов підписав тренерський контракт на два роки з Іраклісом з грецьких Салонік.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK