Тренер Динамо назвав слабке місце збірної Англії

Тренер Динамо назвав слабке місце збірної Англії
АР

Лужний розповів про можливості Андрія Шевченка: "Якщо Андрій вийде на поле, він буде надмотивованим. Він намагатиметься довести, що англійці зробили помилку, коли недооцінили його в Англії".  

Крім того, Лужний зауважив, що Шевченко зараз знаходиться в збірній, у якій відбувається зміна поколінь: "Але в нас є талановита молодь. Чого вартий хоча б Артем Кравець. Це найталановитіший хлопець із нового покоління гравців Динамо. У Шахтаря є Євгеній Селезньов, який своїм стилем нагадує манеру гри Андрія Вороніна".  

У числі небезпечних гравців української збірної Лужний назвав півзахисника Дніпра Сергія Назаренка. "Він забив за збірну минулого року п'ять голів. Добре бачить поле і може вести гру. Його єдиний недолік у тому, що в обороні він не такий добрий, як Анатолій Тимощук, котрий буде опорою півзахисту в цій грі".

Звичайно, Лужний розуміє, що українцям у середу буде дуже важко, і єдиною слабкою ланкою збірної Англії він вважає воротаря Девіда Джеймса, котрий почав грати в команді з приходом Фабіо Капелло. "Іноді він втрачає концентрацію, і це єдине слабке місце англійської збірної".  

Зламати англійцям оборону збірної України, вважає Лужний, теж буде непросто. З приходом до української команди Олексія Михайличенка пріоритетом для нього стала гра в обороні, через що українці забили тільки три голи в семи останніх матчах.  

"Захист збірної України зараз дуже організований і не дає простору форвардам суперника. Єдине, чого не вистачає команді, так це такої постаті, як Стівен Джеррард. Він може закрити будь-яке місце на полі. У Михайличенка зараз під рукою 23 футболісти, але 11 найкращих він ще не обрав", - сказав Лужний.  

На думку Лужного, 70 відсотків своїх сил українці зосередять на обороні, і 30 – на атаці. "Я не думаю, що Україна виграє на Уемблі, але нічия буде дуже непоганим результатом", – підбив підсумок свого аналізу Олег Лужний.

За матеріалами Блик


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK