Капелло назвав Україну небезпечним суперником

Капелло назвав Україну небезпечним суперником
Reuters

У Англійців перед грою на лондонському Уемблі дефіцит форвардів: у товариському матчі з командою Словаччини минулими вихідними ушкодження отримали Еміл Хескі й Карлтон Коул, а ще раніше вибули Джермейн Дефо і Дін Ештон. 

Також до збірної покликали форварда Астон Вілли Габріеля Агбонлахора, який замінить травмованого Даррена Бента. 

Також стало відомо, що центральний захисник Манчестер Юнайтед і збірної Англії Ріо Фердінанд готовий з'явитися на полі у відбірковому матчі ЧС-2010 проти збірної України. Фердінанд пропустив товариську гру проти Словаччини через ушкодження спини, але тепер відновився і зможе зайняти місце у стартовому складі команди.

Капелло назвав Україну, котра поки не знає поразок у відбірковому циклі, небезпечним суперником. "Вони грають на контратаках, і ми повинні діяти зібрано впродовж усієї зустрічі", - зазначив він. 

Італієць одним із найнебезпечніших у складі української команди вважає Андрія Шевченка, якого він добре знає із матчів за Мілан. "Цього сезону він не так багато грає, але він завжди небезпечний у штрафній супротивника", - сказав тренер англійців. 

Нагадаємо, матч відбіркового туру Чемпіонату світу з футболу 2010 року Україна-Англія відбудеться завтра,1 квітня, на стадіоні Уемблі в Лондоні. 

Текстову трансляцію матчу читайте на uaSport.net.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK